Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Careers in Sales blog

Tom Klaus8-03-2018 10:10
Het is een vraag zo oud als het vak bestaat; hoe houd ik mijn salesteam gemotiveerd? Hier is natuurlijk geen kant en klare oplossing voor. De aanpak verschilt per branche, organisatie en team. Wat werkt voor de één, is geen garantie voor de ander. Desondanks streeft elke manager er naar om niet alleen zijn sales medewerkers te enthousiasmeren, maar om ze ook echt onderdeel te maken van de missie en visie van de organisatie.

Motivatie is een continue proces. Hieronder geef ik jou 6 tips om jouw sales team gemotiveerd te houden.

1. Stel doelen
Deze mag dan...
geen reacties
Tom Klaus4-12-2017 13:36
Een perfect sollicitatiegesprek voeren is verschrikkelijk lastig en voor velen ook erg beangstigend. Met de juiste voorbereiding, zelfvertrouwen en rust in het gesprek sta je al 3 punten voor op jouw concurrenten. Hieronder vind je 10 interviewtechnieken die jou meer kans geven een baan te krijgen.
Tom Klaus21-11-2017 15:40
Het is ontzettend belangrijk om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Besteed minstens een uur aan de voorbereiding zodat je weet waar je solliciteert en met wie je het gesprek hebt.
geen reacties
Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close