Daniel Lems

Sales Recruiter

Daniel Lems - Sales Recruiter bij Careers in Sales

Mijn naam is Daniël Lems, sales recruiter bij Careers in Sales met een sterke focus op de industrie. Ik ben na mijn studie direct begonnen als zelfstandige in het vak van sales recruitment en heb de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgebouwd.

De zelfstandigheid beviel mij erg goed, maar na ruim vijf jaar kwam ik op een punt dat ik niet alles meer alleen wilde doen. Bij Careers in Sales heb ik de ideale oplossing gevonden. Door mijzelf hier als franchisenemer aan te verbinden ben ik nog steeds ondernemer, maar onderdeel van een sterk team. Daarnaast word ik volledig ontzorgd op administratief- en procesmatig vlak!

Woonachtig in Berkel en Rodenrijs met een passie voor alles wat met sport te maken heeft. Zelf ben ik actief in het fitter maken van mijn lichaam en speel ik in het weekend voetbal met een vriendenteam in de kelderklasse.

Als ervaren sales recruiter en specialist binnen de industrie, help ik jou graag vooruit. Betrokken, persoonlijk, met lef en met oog voor resultaat.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales of ben je op zoek naar goede sales professionals, neem dan contact met mij op. Samen kijken we naar de juiste oplossing.

Sales is topsport!

Contactgegevens
E-mail: daniel@careersinsales.nl
Telefoon: +31 681189311