Partners

Wij werken samen met deze partners voor verschillende diensten, gelieerd aan werving & selectie. Wij vinden het belangrijk dat deze partijen dezelfde uitgangspunten hebben als Careers in Sales: kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Uiteraard vinden wij onafhankelijkheid in onze samenwerking van groot belang.

 

Assessment:

logo cragt hr consultancy

 


De jarenlange ervaring van de testspecialisten van CRAGT Assessments zorgt voor zeer betrouwbare resultaten en, indien gewenst, een analyse en advies. Het onderscheidend vermogen zit vooral in het ontzorgen van een organisatie op het gebied van testen.
Het risico van een mismatch wordt hierdoor significant beperkt.
Vincent Ramsagar
Sander Boekkee
06-38365555  -  vincent@cragthr.nl

 

Payroll:

logo payper

 


Als ondernemer wilt u uw klanten altijd optimaal kunnen bedienen. Uw personeel is hierbij uw belangrijkste werkkapitaal.
Om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen is een goede organisatie van uw flexibele personeelsinzet dan ook cruciaal. En daar komt nogal wat bij kijken.
Hoe regelt u uw werkgeversrisico's en kostenbeheersing? Hoe gaat u om met arbeidsflexibiliteitsproblemen en met de bijbehorende administratieve rompslomp?
Payper payrolling kan u de oplossing bieden!
Peter Regoord
06-54361724  -  pregoord@payper.nl

 

Training:

logo frank traint

 


Frank Bijl, trainer en business coach, is de oprichter en eigenaar van frank traint.
20 jaar heeft hij mogen meewerken aan de interne en externe communicatie van grote (inter)nationale organisaties.
Frank staat niet op podia volle zalen toe te spreken over de nieuwste timemanagementtechnieken, maar hij zet zijn creatieve brein en ervaring in om jouw organisatie of afdeling zo efficiënt mogelijk te laten werken.
Hij geeft zowel individuele- als groepstrainingen.
Frank Bijl
06-24238014  -  info@franktraint.nl