Partners

Ter ondersteuning van uw wervingsproces werken wij samen met diverse partners. Wij vinden het belangrijk dat deze partijen dezelfde uitgangspunten hebben als Careers in Sales: kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Uiteraard vinden wij onafhankelijkheid in onze samenwerking van groot belang.

CRAGT Assessment

 

 

CRAGT Assessments is een onderdeel van CRAGT HR Consultancy, een professionele organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. De jarenlange ervaring van de testspecialisten van CRAGT Assessments zorgt voor zeer betrouwbare resultaten en, indien gewenst, een analyse en advies. Het onderscheidend vermogen zit vooral in het ontzorgen van een organisatie op het gebied van testen. Het risico van een mismatch wordt hierdoor significant beperkt.

Er kan een keuze worden gemaakt uit de volgende testen:
- Competentietest
- IQ test
- Persoonlijkheidstest
- Sales & Marketing test

De testen hebben zich reeds bewezen in de praktijk en zijn volledig en valide.

De testspecialisten van CRAGT Assessments stellen zich graag aan u voor:Vincent Ramsagar

Vincent heeft ruim 18 jaar ervaring in de Human Resource. Als HR business partner en coach is vooral zijn analytisch vermogen in deze periode sterk ontwikkeld. Servicegerichtheid en professionaliteit staan bij hem hoog in het vaandel en worden bij diverse klanten zeer op prijs gesteld. Hij gebruikt nu al zijn kennis en ervaring om kwalitatief hoogwaardige assessments uit te voeren en vooral op zoek te gaan naar de kracht van mensen.

Sander Boekkee
Sander beschikt over een ruime ervaring in profit en non-profit bedrijven en opereert altijd in de driehoek mens, proces en techniek. Hij combineert vanuit zijn technische-, leidinggevende- en coachervaring om de talenten in mensen naar boven te halen. Zijn kennis en ervaring gebruikt hij om tijdens een assessment te zoeken naar de juiste match.

Heeft u interesse neemt u dan contact op met Vincent Ramsagar - 06 - 38 36 55 55 - vincent@cragthr.nl - http://www.cragthr.nl/assessments