Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures

Careers in Sales

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
sales vacatures

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
Careers in Sales

Kan jij die sales topper een volgende stap bieden?

Daniël Lems 16-1-2017 14:28
Categorieën: Blog Careers in Sales

blog_image:article_netwerkt_15124047715a2577231204a.jpg:end_blog_image

De markt voor salestoppers is momenteel echt een kandidaten markt. Er is weer keus en toppers worden vaak benaderd voor een nieuwe functie. Sterker nog, er wordt regelmatig flink aan sales toppers getrokken. Waarom zouden deze dan kiezen voor jouw functie? Hoe zorg jij ervoor dat jij die talenten binnen haalt? Bied een volgende stap!

Een topper zal niet snel een stap in horizontale richting maken, tenzij er iets speelt. Over het algemeen zien de meeste hier geen vooruitgang in. Een volgende stap in de loopbaan is iets waar de meeste voor open staan. Waarom? Omdat één van de eigenschappen van een goede verkoper is dat deze ambitieus is. Dat betekent niet dat er makkelijk van de ene naar de andere baan ‘gehopt’ moet worden. Maar dat betekent wel dat op het juiste moment een mooie stap voorwaarts bieden DE kans is om die topper binnen te halen. Zoek daarom niet naar kandidaten die hetzelfde al bij de concurrent gedaan hebben, maar naar een kandidaat die momenteel werkzaam is in een stap voor jouw functie. Als je daarnaast nog een duidelijk ontwikkel- en (door)groei pad kan aanbieden is de kans groot dat je echt talent binnen haalt!

Reageer

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close