Sales Manager Vacatures

Op zoek naar een Sales Manager vacatures? Dan ben je bij Careers in Sales aan het juiste adres! Careers in Sales en Sales Managers kennen de markt en stellen vragen die gedurfd en brutaal zijn. Dit doen wij met beide benen op de grond en een proactieve houding. Bekijk hieronder onze Sales Manager vacatures en solliciteer vandaag nog!

Leidinggevend Key Accountmanagers Arbeidsbemiddeling - Utrecht

Een mooie uitdaging voor een ervaren salesmanager bij Nettstaff. In deze functie word je als meewerkend voorman verantwoordelijk voor de afdeling en weet je de kar te trekken. Geïnteresseerd?...
Gepubliceerd: 10-01-2019
Referentie nr:#NERJ11457

Verkoper Würth NL - Eindhoven

Een onwijs gave baan als verantwoordelijke van je eigen shop waarin jij de professionele bouw faciliteert en ontzorgt om just in time artikelen te bieden. Solliciteer nu!
Gepubliceerd: 10-12-2018
Referentie nr:#NERJ11426

Vestigingsmanager Flexpoint - Zwolle

In de rol van vestigingsmanager bij Flexpoint word je verantwoordelijk voor de resultaten van jouw vestiging en stuur je twee recruiters aan. Ga jij deze uitdaging aan? Reageer!
Gepubliceerd: 24-10-2018
Referentie nr:#NERJ11372

Medior & Senior Accountmanager Technische Detachering - Amersfoort

Een ondernemende baan als medior of senior accountmanager in Amersfoort waar jij de ruimte krijgt om zelfstandig te werken en de kans om door te groeien naar Business Unit Manager. Gecombineerd met...
Gepubliceerd: 31-05-2018
Referentie nr:#NERJ11154
Zoekcriteria