Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Kandidaat

Ben jij toe aan de volgende stap in je salescarrière? Of je nu accountmanager inside sales, key accountmanager, salesmanager of commercieel directeur bent; wij gaan samen met jou op zoek naar de job die past bij jouw ambities.

Specialist in sales functies

Careers in Sales bemiddelt in sales functies op verschillende niveaus. Of het nu gaat om een functie als accountmanager inside sales, key accountmanager, sales manager of commercieel directeur; wij helpen jou aan de baan die aansluit bij jouw kennis, ervaring en ambitie.

Onze recruiters zijn zelfstandig ondernemer en hebben ruime ervaring in sales en weten precies wat er speelt in de markt waardoor ze jou optimaal kunnen bemiddelen. Elke consultant heeft zijn eigen branchespecialisatie binnen hun eigen ervaringsgebied.

Laat geen kans voorbij gaan!

Met ons uitgebreide netwerk en kennis van de markt gaan wij een duurzame relatie aan met onze opdrachtgevers. Zo weten wij altijd wat er speelt en kunnen wij hierop direct schakelen.

Laat daarom geen kans voorbij gaan en schrijf je in! Wij hebben je dan al in beeld voordat de vacature gepubliceerd wordt. Met de job alert word je direct per e-mail op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures.

Schrijf je in
Zorg ervoor dat we je leren kennen en schrijf je in, reageer op een vacature of beheer je eerdere inschrijving. Jouw volgende baan begint hier!
Sales professionals
Werkgevers
Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close