Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures

Careers in Sales

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
sales vacatures

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
Careers in Sales

Careers in Sales groeit! Maak kennis met Hugo en Daniël!

Careers in Sales 18-2-2016 14:44
Categorieën: Blog Careers in Sales


Een groeiende markt vraagt om uitbreiding! In het team van Careers in Sales zijn Hugo Schilling en Daniel Lems gestart als Franchisenemer.

Hugo Schilling
Met zijn brede salesachtergrond en ervaring als zelfstandig ondernemer, heeft Hugo een brede kijk op het zakelijk speelveld ontwikkeld. Na zijn jarenlange opgebouwde ervaring binnen sales, heeft hij de stap gezet om als Franchisenemer bij Careers in Sales aan de slag te gaan.

Met zijn klantgerichte instelling, zijn toekomstgerichte denkwijze en zijn schakelvermogen weet Hugo de juiste match te maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Zijn kennis van de markt, zakelijke inzicht, zijn relativeringsvermogen en oog voor detail maken van Hugo een uitstekende aanwinst voor het Careers in Sales team.

Daniël Lems
Daniël is dé sportieve recruiter voor sales functies! Waarom? Sales is topsport! Vanuit de commerciële functies die Daniël heeft vervuld en zijn ervaring in recruitment kan hij als geen ander de juiste match maken.

Een duidelijke visie op het vak, de kwaliteit en de snelheid van schakelen zijn kenmerkend voor zijn werkwijze. Zijn enthousiasme en gedrevenheid zijn een mooie aanvulling op het team van Careers in Sales.

Mooie aanvulling van het team
De komst van Hugo en Daniël is een mooie aanvulling aan het huidige Careers in Sales team. Met deze samenstelling kunnen wij verder opschalen, waardoor wij nog meer aanbod krijgen van interessante uitdagende salesvacatures.

Heb jij je nog niet ingeschreven? Wacht dan niet langer! Schrijf je hier in!

 

 

Reageer

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close