Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures

Careers in Sales

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
sales vacatures

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
Careers in Sales

Kracht door kwetsbaarheid

Adelinde Harms 9-6-2016 15:35
Categorieën: Blog Careers in Sales


Less is more; in armoede vind je rijkdom; je forte is tevens je valkuil. De contradictie brengt balans.

De keiharde zakenman, die ogenschijnlijk rücksichtslos saneert is thuis waarschijnlijk niet diegene, die de broek aan heeft. De knappe psychiater, die iedereen vooruit helpt maakt er thuis een potje van en doet alles waar zij haar cliënten voor behoedt. De scherpe arts ziet de longontsteking van zijn kind als een verkoudheidje en aanstellerij. Door alle verschillende rollen en uitingen van het zelf, zijn we een compleet mens.

Zo ook die directeur of HR-manager waar je bij gaat solliciteren. Ook dat is een mens. Probeer dat ook zo te zien. Open je hart en spreek vanuit je hart tot het andere. Diegene zijn wie je bent brengt je de baan, die bij je past. Diegene proberen te zijn, waarvan je denkt dat de ander vindt, dat je zou moeten zijn….. brengt je van jezelf af en verder van de loopbaan, die je gelukkig maakt. In je authenticiteit zit je kracht. Toon je kwetsbaarheid en je bent een gelijkwaardig gesprekspartner, ongeacht de uitkomst. Dan is een afwijzing is een zegen. Want deze brengt je dichter bij waar je hoort te zijn. Als er een deur sluit gaat een andere open. Het leven is een aaneenrijging van clichés.

Je kunt alleen maar winnen. Laatst las ik een citaat van een bekende basketballer, en hij schreef dat hij meer geleerd had van de 3 ballen die hij miste dan de 3000 die raak waren. Die drie brachten hem zijn glorie. Falen bestaat niet, zolang je leert van die paar tegenvallers.

Zo schrijft Onno Hoes in zijn bio op LinkedIn, dat hij naast alle functies, die hij bekleedt, ook mens is. Dat is kracht.

Adelinde is turnaround professional. Zij vindt, dat alles bij elkaar komt in sales. Zowel structuur, proces als propositie. De afgelopen tien jaar is zij werkzaam geweest als Commercieel Directeur bij diverse MKB bedrijven. Sinds begin dit jaar is ze op projectbasis beschikbaar voor verandertrajecten met als specialiteit disruptie. Zie voor nadere informatie: www.indestartblokken.nl

Reageer

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close