Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures

Careers in Sales

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
sales vacatures

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
Careers in Sales

7 Manieren Om Die Sales Topper Binnen Te Halen

Daniël Lems 25-7-2016 10:14
Categorieën: Blog Careers in Sales

blog_image:netwerkt_14694346625795cb26eda88.jpg:end_blog_image

Je hebt die sales topper in het vizier, maar hoe haal je deze binnen in je organisatie? Probeer 1 van deze manieren eens;

  1. Doorgroeimogelijkheden – Gelijk een stap voorwaarts is helemaal mooi, maar geef carrière perspectief voor de langere termijn.
  2. Beter product of dienst – Als jouw product / dienst beter is dan van de huidige werkgever, dan betekent dit voor de sales topper dat hij / zij met de huidige kwaliteiten meer zal gaan verkopen. Dit zorgt voor meer succes en dit is een van de drijfveren van een sales topper.
  3. Beter merk – Misschien is het product / dienst niet beter, maar wel het merk of de naamsbekendheid. Ook dit vergroot de verkoopkansen (en dus succes).
  4. Beloning – Open deur, maar ook sales toppers kunnen gevoelig zijn voor beloning
  5. Groei potentieel van de markt – Verkopen in een groeimarkt is een van de leukste dingen om te doen. Veel succes en continue de eigen prestaties overtreffen.
  6. Competitief en sportief sales team – Een goede sales omgeving is belangrijk om het maximale uit de sales topper te halen.
  7. Type klanten – Kan jij mooiere / betere / grotere / uitdagendere klanten bieden aan de salestopper, dan kan dit een reden zijn om over te stappen.

Reageer

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close