Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures

Careers in Sales

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
sales vacatures

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
Careers in Sales

Het aantal vacatures stijgt!

Careers in Sales 18-2-2016 15:03
Categorieën: Blog Careers in Sales


Nederland komt langzamerhand uit de recessie. Steeds meer bedrijven durven te investeren in de organisatie op het gebied van bedrijfsvoering en personeel. Het CBS geeft aan door middel van de conjunctuurklok dat de economie gaat stijgen. Wat goed nieuws is voor werkend Nederland!

Dat steeds meer bedrijven durven te investeren blijkt ook uit het aantal vacatures dat wordt geplaatst. Dit jaar wordt er een stijging verwacht van 11% ten opzichte van vorig jaar.

Als de conjunctuur stijgt, zal dit binnen de sales goed zichtbaar zijn. Sales is vroeg cyclus, wat betekent dat steeds meer bedrijven de kans zien om meer omzet te genereren. De omzet zal stijgen, waardoor er meer ruimte komt om (meer) personeel in dienst te nemen. In 2014 stond de functie Accountmanager in de top 3 van meest gevraagde functies.

Steeds meer sales professionals zijn te vinden binnen het netwerk van LinkedIn. LinkedIn heeft in 2013 33% meer dagelijkse bezoekers gehad ten opzichte van het jaar daar voor. LinkedIn is ook voor Careers in Sales een belangrijk naslag medium. De actuele status van de diverse professionals is in een oogopslag inzichtelijk. Darom is het belangrijk dat je jouw LinkedIn pagina up-to-date houdt! 

 

Reageer

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close