Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures

Careers in Sales

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
sales vacatures

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
Careers in Sales

Recruit je het beste sales talent of is het beste sales talent beschikbaar?

Daniël Lems 18-2-2016 15:30
Categorieën: Blog Careers in Sales


Als sales organisatie moet je naar mijn mening altijd op zoek zijn naar het beste sales talent, ook als er momenteel geen vacatures zijn. Op het moment dat je alleen werft wanneer er een vacature is, krijg je het beste sales talent dat op dat moment beschikbaar is. Vaak is dit niet het beste sales talent dat er in de markt rond loopt!

Hoe doe je dit?
Sta er in ieder geval altijd voor open om in contact te komen met salestoppers. Spreek af en tast elkaar af, ook als er geen vacature is. Is het een match, dan zijn er vaak kansen te maken, of heb je elkaar snel gevonden als deze zich voor doen. Het is net als een relatie. Op het moment dat je single bent en besluit dat je toe bent aan een relatie, zorg je dat je zes dates hebt in een maand. Twee van deze dates nodig je vervolgens uit voor een tweede date, hiervan nodig je er één uit om te blijven slapen en dan ben je verliefd en heb je een relatie. Of gaat dat niet zo?

Zorg dat je via meerdere kanalen in contact kan zijn met sales toppers zodat zij jou kunnen vinden zodra het relevant wordt. Het is een spel van verleiden en geen ‘broodje bij de bakker’…

 

Reageer

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close