Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures

Careers in Sales

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
sales vacatures

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
Careers in Sales

Verander jij mee?

Daniël Lems 12-4-2018 10:18
Categorieën: Blog Careers in Sales

Laatst had ik een gesprek met een kandidaat. Hij moest weg bij zijn laatste functie omdat hij niet mee kon in de werkzaamheden. Als voorbeeld gaf hij aan dat hij te langzaam typte volgens zijn werkgever, maar dat vond hij onzin. “Heb je hier wat aan gedaan?”, vroeg ik. Dat vond hij niet nodig….

De functie waar ik hem voor sprak was voor hem een stap omhoog. Verderop in het gesprek vroeg ik waarin hij zichzelf zou willen ontwikkelen om goed te worden in de functie. Dit was het antwoord dat ik kreeg:

“Daniël, weet je wat het is, ik ben 57 jaar, ik ga mij nergens meer in ontwikkelen op mijn leeftijd, ik weet het allemaal wel, gaat niet meer gebeuren”.

Denk je dat deze kandidaat de baan heeft gekregen?

blog_image:article_netwerkt_15235225005acf1bc412fd1.jpg:end_blog_image

 

Reageer

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close