Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures

Careers in Sales

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
sales vacatures

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
Careers in Sales

Laat juniors de seniors coachen

Daniël Lems 6-3-2017 16:11
Categorieën: Blog Careers in Sales

blog_image:article_netwerkt_149675127459369caaa03bf.jpg:end_blog_image


Laatst las ik een leuk artikel over het coachen van medewerkers. Normaal wordt het coachen van een junior medewerker door een senior medewerker gedaan. Dit artikel ging erover om die rollen eens om te draaien. Laat de millenials (juniors) ook eens de senior medewerkers coachen.

De voordelen werden uiteengezet en ik kon mij in een aantal punten wel vinden. Als millenials de internetmentaliteit, dit gaat verder dan alleen social media, kunnen leren aan de seniors dan groeit de potentiële markt enorm. Millenials als doelgroep is / zijn een groeimarkt en die gaan de komende jaren miljoenen (of meer) uitgeven. Best interessant als je deze doelgroep (beter) weet te bereiken.

Daarnaast zorgt deze ervaring bij juniors voor een enorme ontwikkeling in vaardigheden en vervolgens de carrière. Millenials zijn vooral op zoek naar ervaringen en ontwikkelingen en op deze manier kunnen ze deze behoefte invullen. Dat zorgt ervoor dat deze doelgroep langer bij een organisatie wil blijven werken en zelfs langer in dezelfde business wil blijven. Hiermee zou een organisatie talent langer binnen boord kunnen houden.

Iets om over na te denken!

Reageer

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close