Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures

Careers in Sales

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
sales vacatures

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
Careers in Sales

5 activiteiten van sales toppers buiten werktijd

Daniël Lems 18-2-2016 15:18
Categorieën: Blog Careers in Sales


Het werk van sales toppers houdt niet altijd op na werktijd. Vaak ronden ze hun werkzaamheden op kantoor af of sluiten ze de deur van de winkel, maar gaan ze daarna nog door. Niet alleen om weer verder te werken vanaf de bank maar ook om de volgende dag weer fris en fruitig van start te gaan. Sales toppers:

  1. Houden email en telefoon in de gaten – Sales toppers handelen met snelheid omdat zij weten dat je ‘het ijzer moet smeden als het heet is’. Wacht je te lang bij een kans dan kan de concurrent er al mee vandoor zijn. De reactie snelheid van de sales topper is snel, soms minuten, ook buiten werktijd!
  2. Plannen – Ze doen de planning niet in de morgen, dat doen ze de avond ervoor. Ze weten welke doelen en activiteiten zijn behaald die dag, maar ook welke nog gerealiseerd moeten worden. Hierdoor weten ze waar de prioriteiten liggen in de ochtend erna en kunnen ze hier direct op schakelen.
  3. Ontwikkeling – Toppers leren, ook buiten werktijd. Thuisstudie, boeken en artikelen lezen, een mentor, bekijken interessante programma’s en volgen de social media om de ontwikkelingen in hun vakgebied mee te krijgen.
  4. Rust – New business activiteiten en deals closen kost enorm veel energie. Voldoende rust, zowel actief als passief, zorgen voor genoeg energie voor de dag van morgen.
  5. Commitment – Sales talenten werken hard om hun doelen te behalen en overtreffen. Dit geldt voor zowel tijdens werktijden als daar buiten. Overwerk is daarom niet vreemd. Je belooft jezelf, de klant, je collega’s en je manager een resultaat. Je zult er alles voor over hebben om dit resultaat te behalen. Ook als je achterloopt, ook bij een deadline!

 

Reageer

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close