Opdrachtgever

Samenwerken met Careers in Sales betekent een persoonlijke aanpak, waarmee wij op een duurzame wijze de ideale salesprofessional aan uw organisatie verbinden. Of het nu gaat om een accountmanager (binnen- of buitendienst), salesmanager of een commerciële directiefunctie, wij weten de passende kandidaat voor uw organisatie te vinden.

Onze Sales Recruiters zijn als zelfstandig ondernemer aan ons verbonden en zij hebben daardoor een echte ondernemersmentaliteit; Zij verstaan en spreken uw taal! Daarnaast zijn ze ieder branchespecialist binnen hun eigen ervaringsgebied, zoals: Techniek, Bouw, Financiële- en Zakelijke dienstverlening, ICT, Leasing, Industrie, Retail, Food en meer.

Ons enorme netwerk bestaat uit Sales kandidaten met ervaring in uiteenlopende functies en in diverse branches. Naast de feiten van het CV kennen wij de kandidaten ook persoonlijk voor we ze aan u voorstellen.

Vanuit onze betrokkenheid besteden wij veel tijd aan het leren kennen van uw organisatie. Met een gedegen intake vergroten wij de kans op succes significant. Het is onze overtuiging dat we daarmee een duurzame bemiddeling en de beste fit tot stand brengen.

U kunt ons inschakelen voor werving & selectie, headhunting en executive search.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u dan rechtstreeks contact op via info@careersinsales.nl / 036 - 534 59 05.