Marco van den Hoorn

Sales Recruiter / Co-owner

Marco van den Hoord - Sales Recruiter

Mijn naam is Marco van den Hoorn en sinds september 2013 ben ik betrokken bij Careers in Sales. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in een salesfunctie binnen de bank- en verzekeringsbranche, heb ik de stap gezet om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Ik heb mij in eerste instantie als Sales Recruiter aangesloten bij de franchiseformule van Careers in Sales. Sinds juli 2015 ben ik trotse mede-eigenaar van het bedrijf en mag ik mezelf directeur noemen.

Ik heb een grote passie voor crossfit en naast mijn werk ben ik vaak te vinden in de crossfitbox. Met volledige toewijding probeer ik mezelf continu te verbeteren en lichaam en geest maximaal uit te dagen. Dit zie je ook terug in mijn aanpak als salesrecruiter en bedrijfseigenaar. Voortdurend probeer ik de lat net een stukje hoger te leggen voor mezelf en mijn omgeving.

Een groot deel van mijn leven heb ik doorgebracht in jeugddorp De Glind, waar mijn ouders jaren lang zorg droegen voor meerdere pleegkinderen en ik ben opgegroeid in een zeer sociaal-maatschappelijke omgeving. Dit heeft mij gevormd tot wie ik ben en maakt mij uniek als mens en in mijn aanpak als sales recruiter.

De afgelopen jaren heb ik een groot aantal kandidaten mogen bemiddelen bij diverse bedrijven binnen verschillende branches uiteenlopend van techniek, financiële- facilitaire- en zakelijk dienstverlening, IT en telecom. Ik ga geen uitdaging uit de weg en heb bewezen de taal te leren spreken van mijn opdrachtgevers, maar vooral ook die van jou… als kandidaat.

Geef mij je vertrouwen en samen lossen we jouw hulpvraag op!

Mijn motto: beter spijt van de dingen die je gedaan/geprobeerd hebt dan van de dingen die je NIET gedaan/geprobeerd hebt!

Contactgegevens
E-mail: marco@careersinsales.nl
Telefoon: +31 641403917