Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures

Careers in Sales

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
sales vacatures

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
Careers in Sales

Chris Overbeek

Chris Overbeek - Directeur | Executive Recruiter | Specialist HR
Directeur | Executive Recruiter | Specialist HR

Mijn naam is Chris Overbeek, directeur / executive recruiter / specialisatie HR bij Careers in Sales.

Na bijna 25 jaar werkzaam te zijn in het HR-vak, waarvan 15 jaar als HR-directeur binnen (internationale) retailorganisaties, wisselde ik mijn rol als klant naar mede-eigenaar van Careers in Sales. De no-nonsense houding en de kwaliteit van Careers in Sales sluiten naadloos aan op mijn persoonlijke overtuigingen over recruitment en talent management. Dus toen  ik mijn eigen loopbaan een andere wending wilde geven kwam Careers in Sales bijna als vanzelfsprekend opnieuw op mijn pad!

Het succesvol werven van talent begint bij de juiste vraag vanuit de organisatie. Deze vraag ‘scherp’ krijgen is waar ik plezier in heb (en naar eigen zeggen goed in ben/. Het realiseren van de beste fit is een combinatie van vaardigheden en ervaringen matchen aan een persoonlijkheid die past bij het bedrijf. Juist dit laatste zorgt voor een échte duurzame samenwerking. “Ik zie mezelf dan ook als een manager van enorme talentpool. Professionals en hun wensen en drijfveren kennen en dit matchen aan ambitieuze retailorganisaties is waar ik energie van krijg.”

Contactgegevens
E-mail: chris@careersinsales.nl
Telefoon: +31 (036) 534 59 05

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close