Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures

Careers in Sales

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
sales vacatures

Recruitment voor sales professionals

Bekijk onze sales vacatures
Careers in Sales

De kop is er af!

Janine van Hulsteijn 26-1-2017 14:09
Categorieën: Blog Careers in Sales
blog_image:article_netwerkt_15124035865a2572829544a.jpg:end_blog_image
2017 is inmiddels een paar weken oud, de kop is er dus af! Aan het einde van 2016 schreef ik de “Eindejaarsblues” blog. Daar heb ik ontzettend veel reacties op gehad, zowel van opdrachtgevers als van kandidaten. Het trof dus schijnbaar een snaar bij de lezers. Met name de slotzin van deze blog is echter ook vandaag de dag nog op zijn plaats en wellicht nog actueel. Dus, mocht je mijn blog gemist hebben, bij deze krijg je nog een kans:


“Met rasse schreden naderen we het einde van het jaar 2016. De wereld komt dan in een heerlijk rustige periode terecht, zo ook de wereld van de sales. Deze rustige, bijna melancholische periode is een uitstekend tijdstip voor inkeer en zelfreflectie na de hectiek van het afgelopen jaar. Sommigen noemen deze periode ook wel de ‘eindejaarblues’. Dat ben ik niet met ze eens. 2016 was voor mij een jaar waarin ik veel heb geleerd, veel nieuwe contacten heb opgedaan en waardevolle mensen en bedrijven aan elkaar heb gematcht: het was geweldig en daarmee ga ik door in 2017! Ik heb dus geen blues gevoel maar vind deze dagen een uitgelezen kans om je eens in alle rust te bedenken wat je het afgelopen jaar hebt gedaan, wat je niet hebt gedaan maar wel had willen doen, wat je wel hebt gedaan en niet had willen doen, wat je deze laatste dagen van 2016 nog perse wilt doen en… wat je in 2017 van jezelf verwacht, van je baan én van je werkgever…. Kortom: de spiegel eens voor jezelf te houden en daar dan ook conclusies aan te verbinden.

Wellicht kom je tot de slotsom dat 2017 het jaar van verandering voor jou moet zijn. “

Ook in 2017 kun je natuurlijk tot de conclusie komen dat je niet (meer) lekker op je plek zit. Dat is namelijk een gevoel van alle tijden. Heb je als werknemer bijvoorbeeld het idee dat je niet verder kunt groeien, heb je andere ideeën over hoe het commerciële beleid van je firma zou moeten zijn, word je aan het lijntje gehouden, je teveel uren maakt tegen een te laag salaris, wil je sowieso ergens anders je voeten onder de bank steken omdat het tijd is voor iets totaal anders? Of heb je als werkgever de behoefte aan een commerciële kanjer om je sales intern en extern te verbeteren of zelfs een heel sales beleid met uitvoeringsplannen op te zetten? Of het nou van de binnendienstmedewerker of de sales drector is, wij gaan graag voor je op zoek om de juiste match te vinden! Er gingen en gaan je al veel firma’s voor dus schroom niet!

Kenmerkend voor Careers in Sales is dat wij geen 13 in een dozijn werving & selectiebureau voor salespersoneel zijn. Wij hebben bij Careers in Sales een open visie op sales en een eigen kijk op werving en selectie. Een eerlijke en persoonlijke werkwijze waarbij jij als opdrachtgever of kandidaat centraal staat, met oog voor detail en gericht op het resultaat. Mocht je dus tot de conclusie komen dat 2017 het jaar voor verandering voor jou of je firma is, dan sta wij voor je klaar!

blog_image:article_netwerkt_15124033295a2571819ffcd.jpg:end_blog_image

Reageer

Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close