Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Careers in Sales blog

M van Pelt14-03-2019 9:15

Daniël komt uit een ondernemende familie. Zijn opa was zelfstandig kolenboer, zijn vader heeft een eigen bedrijf gehad en vanuit hobby is hij een paardenstoeterij in Friese paarden begonnen. “Mijn broertje is ook werkzaam in de paardenstoeterij en neemt het uiteindelijk ook over. Het is mooi om te zien hoe ze daar helemaal in op gaan.” Geen wonder dus dat ook Daniël ondernemen in het bloed heeft zitten.

Van sportschool tot recruiter
Zo kwam het dat Daniël  na de middelbare school tot het besef kwam dat hij de sport in wilde met als doel om een eigen sportschool te beginnen....
geen reacties
M van Pelt7-03-2019 9:00

De energie die onze nieuwste collega recruiter Pieter Stals kreeg van 2 plaatsingen in korte tijd is iets wat hij lang niet heeft gevoeld. “Om de kandidaten zo emotioneel van blijdschap aan de telefoon te krijgen geeft mij zoveel energie!”

Van pharma naar recruitment
Recruitment is stiekem in het leven van Pieter geslopen. Na de studie Commerciële Economie in Eindhoven is hij al snel in de sales aan de slag gegaan in de pharma healthcare industrie. “Ik introduceerde nieuwe therapieën en nieuwe medicatievormen in ziekenhuizen. Mijn doel was om artsen te overtuigen deze therapieën te gaan gebruiken. Ik heb ook...
geen reacties
Daniël Lems12-04-2018 10:18
Laatst had ik een gesprek met een kandidaat. Hij moest weg bij zijn laatste functie omdat hij niet mee kon in de werkzaamheden. Als voorbeeld gaf hij aan dat hij te langzaam typte volgens zijn werkgever, maar dat vond hij onzin. “Heb je hier wat aan gedaan?”, vroeg ik. Dat vond hij niet nodig….

De functie waar ik hem voor sprak was voor hem een stap omhoog. Verderop in het gesprek vroeg ik waarin hij zichzelf zou willen ontwikkelen om goed te worden in de functie. Dit was het antwoord dat ik kreeg:

“Daniël, weet je wat het...
geen reacties
Netwerkt werving & selectie gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close